Palvelut

Palvelut

Palvelen asiakkaita psykologina Jyväskylän keskustassa. Tarjoan keskusteluapua yksilö-, pari- ja perhekäynneillä. Käynnit toteutuvat lämminhenkisessä vastaanottotilassa, mutta asiakkaan toivoessa ja sään salliessa voimme tavata myös ulkoilmassa, osin ekopsykologisiakin menetelmiä käyttäen. Toiminnalleni on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen.

Hinnasto vastaanottokäynneille (päivitetty 17.2.2023):

  • Ensimmäinen keskustelukäynti, 50min — 75e
  • Seuraavat keskustelukäynnit, 50min —  80e
  • Pitkä keskustelukäynti (yksilö- tai pari/perhekäynti), 90min — 120e
  • 75min keskustelukäynti — 105e

Läsnäoleva, dialoginen kohtaaminen

Käyntien aikana asiakkaan on mahdollisuus kunnioittavassa, kuuntelevassa ja läsnäolevassa ilmapiirissä tuoda esiin ja käsitellä mitä vain mieltään kuormittavia aiheita, ajatuksia, elämän stressitekijöitä tai moninaisia tunnekokemuksia. Kelle vain voi tulla eteen hetkiä ja elämäntilanteita, joissa jotkut asiat käytännössä tai mielen tasolla kuormittavat, lamaavat tai ahdistavat. Tällöin vaikealta tuntuvista asioista, tunteista ja ajatuksista puhuminen ja niiden jakaminen kuuntelevassa ja hyväksyvässä yhteydessä toiseen, sekä uusien näkökulmien saaminen, voivat helpottaa oloa. Vähintään pienen askeleen kerrallaan.

Haluan mahdollistaa avoimen ja lämpimän ilmapiirin myös ihmisyyden henkisten ulottuvuuksien ja henkisen kasvun teemoille.

Luonto terapeuttisena ympäristönä

Luontoympäristössä tapahtuvilla terapeuttisilla kohtaamisilla on mahdollista luoda uudenlaista keskustelun syventymistä sekä kontaktin rakentumista niin itseen, luontoon kuin myös kanssakeskustelijaan. Tällöin myös voi mahdollistua uudenlaista pysähtymistä elämän, luonnon ja oman sisäisen maailman äärelle ja löytyä esim. (itse)myötätunnon, riittämisen, kelpaamisen, sallimisen, hellittämisen tai läsnäolemisen kokemuksia.

Luontoympäristö voi myös voimaannuttaa ja luoda kokemuksen laajempaan yhteisöön ja elämän kokonaisuuteen kuulumisesta. Tällaiset kokemushetket voivat auttaa psyykkisen kriisin ja oireilun taustalla olevien tunteiden ja ajatusten hyväksymistä ja sallimista sekä helpottaa erilaisten, omaa oloa kenties heikentävien uskomusten muuntumista.

Psykologi Jyväskylä, Ympäristökriisi tunteet, Ympäristöahdistus, Psykologi Jyväskylä, Kestävä kehitys, Ekopsykologia, Ekososiaalinen hyvinvointi Psykologi Jyväskylä, Ympäristökriisi tunteet, Ympäristöahdistus, Psykologi Jyväskylä, Kestävä kehitys, Ekopsykologia, Ekososiaalinen hyvinvointi